Funecole-logo

Με το FUNecole® τα αδύνατα γίνονται δυνατά!

Το FUNecole αποτελεί το ποιο σύγχρονο πρόγραμμα Πληροφορικής. Μέσα από ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον, τα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο μαγικό κόσμο της Τεχνολογίας – STREAMS (Science, Technology, Reading & wRiting, Engineering, Arts, Math and Social sciences), μέσα από ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό υλικό για την ηλικία τους. Το FUNecole έχει αποσπάσει διεθνείς πιστοποιήσεις από αναγνωρισμένους φορείς όπως το Cambridge και τη Microsoft. Καθώς επίσης διδάσκεται σε πολλές χώρες του εξωτερικού όπως την Αμερική.

Τα παιδιά μέσα από την κατασκευή Ρομπότ μαθαίνουν και συνδυάζουν γνώσεις μηχανικής, φυσικής, μαθηματικών και τεχνολογίας, κατανοούν καλύτερα γνώσεις που αφορούν τις επιστημονικές έννοιες που διδάσκονται στα διάφορα μαθήματα του σχολείου και επιλύουν προβλήματα που αφορούν το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζουν.

Πιστεύατε ότι ένα παιδί 6 ετών μπορεί να χρησιμοποιήσει ΣΩΣΤΑ τη word, excel, powerpoint, internet search, ακόμα και να γράψει κώδικα και να προγραμματίσει ένα ρομπότ;
Και όμως μπορεί, μέσα από το μοναδικό πρόγραμμα FUNecole® Creative Digital Learning. Το FUNecole® Creative Digital Learning είναι το πρώτο καινοτόμο, ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ηλεκτρονικών υπολογιστών και ψηφιακών δεξιοτήτων για παιδιά (5-13 ετών).
Μέσα από το FUNecole® τα παιδιά αναπτύσσουν δεξιότητες του 21ου αιώνα:
• χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και πολλαπλών εφαρμογών
• κριτική και δημιουργική σκέψη
• ομαδική, συνεργατική μάθηση
• δυνατότητα να παρουσιάζουν σε κοινό
• επίλυση προβλημάτων με τη βοήθεια της τεχνολογίας
• ανάπτυξη της Αγγλικής γλώσσας

Στο FUNecole® χρησιμοποιείται ολιστική μέθοδος διδασκαλίας των διαφόρων εργαλείων (word, excel, powerpoint, safe internet, databases, image editing, coding, ρομποτική, κλπ.) τα οποία διδάσκονται και εφαρμόζονται συνδυαστικά (όπως ισχύει στην καθημερινή μας ζωή) και όχι αποσπασματικά, όπως συμβαίνει με παραδοσιακές μεθόδους εκμάθησης Η/Υ. Πέρα από τις ψηφιακές δεξιότητες, μέσα από το FUNecole®, τα παιδιά αναπτύσσουν δεξιότητες ζωής που τους βοηθούν στην καθημερινότητά τους. Μέσα από τις διάφορες θεματικές ενότητες δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να μάθουν καλύτερα τον εαυτό τους, μαθαίνοντας ταυτόχρονα υπολογιστές και ενισχύοντας και την αγγλική γλώσσα.

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από:

Ωφέλη του FUNecole®

Το FUNecole® δεν είναι ένα απλό πρόγραμμα εκμάθησης υπολογιστών, είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για τα παιδιά της νέας γενιάς, δομημένο με τέτοιο τρόπο που να τα διδάσκει χωρίς να τους κάνει μάθημα, που να τα μαθαίνει και ταυτόχρονα να τα προβληματίζει. Σχεδιασμένο έτσι ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν υπολογιστές ενώ ταυτόχρονα ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και τον κόσμο στον οποίο ανήκουν. Και αν διερωτάστε πως είναι δυνατόν ένα πρόγραμμα υπολογιστών να πετύχει τόσα πολλά, αρκεί μόνο μια μικρή έρευνα για την εταιρία της digipro και τις πιστοποιήσεις του προγράμματος για να σας εξανεμίσει και την παραμικρή σας αμφιβολία.

Οι εκπαιδευτικοί της FUNecole® παρακολουθούν ολοκληρωμένες συνεδρίες αρχικής και ετήσιας κατάρτισης για να διασφαλίσουν ότι οι τάξεις τους θα λάβουν τη μέγιστη αξία και γνώση. Επιπλέον, ο πλούτος των μαθησιακών πόρων που διατίθενται από την εβδομαδιαία προετοιμασία και παράδοση μαθημάτων FUNecole® λειτουργεί ως απεριόριστη πηγή για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών.

Computational thinkers and problem-solvers

Students develop critical and abstract thinking while tackling real-world problems.

Relentless communicators and collaborators

Students work together to achieve common goals and learn how to communicate effectively with different audiences.

Researchers and information scientists

Students investigate hypotheses, evaluate information from multiple sources, and analyse data to make educated decisions.

Ethical digital leaders

Students learn how to stay safe online, protect the privacy of others, and respect intellectual property.

Digital content masters

Students combine different applications and technology tools to create, organise, store, and retrieve variety of digital content.

Socially responsible citizens

Students acknowledge diversity, practice empathy, and display accountability across global, community, civic, and environmental perspectives.

Επιτυχίες του FUNecole®

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22 262600 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.