ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το Φροντιστήριο μας

Το Φροντιστήριο μας βρίσκεται σε ένα νέο ανανεωμένο χώρο υψηλής αισθητικής, σε ένα από τα πιο προσβάσιμα σημεία της Λευκωσίας. Διαθέτει διαδραστικές αίθουσες διδασκαλίας, προσαρμοσμένες έτσι ώστε να δημιουργείται ένα ευχάριστο περιβάλλον που βοηθά την ομαλή παρακολούθηση και προσήλωση των μαθητών. Τα τμήματα είναι αυστηρά ολιγομελή με έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές που εκπαιδεύουν, στηρίζουν, επιβραβεύουν και επιτυγχάνουν τον τελικό στόχο. Οι γονείς ενημερώνονται τακτικά για την πρόοδο των παιδιών τους και σε συνεργασία με τη διεύθυνση ενισχύουν την πρόοδο των παιδιών.

Το Όραμα μας

Να αποτελούμε ένα φροντιστήριο πρότυπο το οποίο θα συμβάλλει στην εκπαιδευτική και προσωπική εξέλιξη των μαθητών του. Να διδάσκουμε με πάθος, συνέπεια, επιμονή και αποτελεσματικότητα εμπνέοντας τον κάθε μαθητή μας, ώστε να τον εξελίσσουμε σε σκεπτόμενο ευσυνείδητο άνθρωπο, προσφέροντάς του τα απαραίτητα πνευματικά εφόδια, τις γνώσεις και τις αξίες, ώστε να δημιουργήσει το μέλλον του με επιτυχία.

Οι Αξίες μας

Στο Φροντιστήριo Yiasemi έχουμε τέσσερεις βασικές Αξίες οι οποίες πρεσβεύουν τα πιστεύω μας και τη φιλοσοφία μας και αποτελούν το θεμέλιο όλων αυτών που κάνουμε καθημερινά.

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Υποσχόμαστε λιγότερα και κάνουμε περισσότερα. Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας αναλαμβάνοντας την ευθύνη των πράξεων μας.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Υιοθετούμε μια κουλτούρα αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ όλων των ανθρώπων τόσο εντός όσο και εκτός του Φροντιστηρίου. Διδάσκουμε στους μαθητές μας την αξία του σεβασμού καθημερινά.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ με τις επιτυχίες μας. Μαθαίνουμε και επιμορφωνόμαστε σε μόνιμη βάση.

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Στοχεύουμε στην ανάδειξη των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή μας μέσα σε ένα μαθητοκεντρικό περιβάλλον. Θέτουμε και υλοποιούμε υψηλούς στόχους. Φέρνουμε αποτελέσματα μέσα από συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια.

Αν και εσείς ως γονείς υιοθετείται αυτές τις αρχές και τις αξίες, τότε βρήκατε το φροντιστήριο που σας ταιριάζει.

“Τα παιδιά πρέπει να διδάσκονται πώς να σκέφτονται, όχι τι να σκέφτονται.” 

“Το μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει, αλλά μια φωτιά που πρέπει ν’ ανάψει.”  Πλούταρχος

“Η διδασκαλία είναι κάτι περισσότερο από το να διανέμεις την γνώση, είναι να εμπνέεις την αλλαγή.” 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Ολιγομελή τμήματα για σωστή προετοιμασία και μεγιστοποίηση της συμμετοχής και προσαρμόζουμε την διδασκαλία στις ανάγκες των μαθητών ξυπνώντας τα εσωτερικά τους κίνητρα.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Επιμορφώνουμε τους γονείς με ειδικά σεμινάρια & δημιουργούμε αίσθημα ασφάλειας σε μαθητές και γονείς. Διαθέτουμε επίσης δανειστική βιβλιοθήκη για θέματα παιδικής & εφηβικής ψυχολογίας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Οι μαθητές αξιολογούνται από τη συμμετοχή τους, από συχνές γραπτές δοκιμασίες και προφορικές εξετάσεις και από παρουσιάσεις.

100 +
ΜΑΘΗΤΕΣ
1
ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
1 %
ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
1
ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

UCMAS Φιλολογικά  Pre-Junior
Πληροφορική Βιολογία Χημεία
Λογιστική/Οικονομικά Μαθηματικά
Μελετητήριο Αγγλικά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Καντάρας 80Α, Στρόβολος, Λευκωσία
  • 22 262600
  • info@yiasemi.com.cy