ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Τα τελευταία χρόνια και πόσο μάλλον τους τελευταίους μήνες, οι υπολογιστές έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι αλλά και εργαλείο της καθημερινότητάς μας (τόσο στους μαθητές για εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση αλλά και για τους ενήλικές για τηλεργασία), γι’ αυτό και η εξοικείωση των παιδιών με πλατφόρμες σύγχρονης και ασύγχρονης (διαδικτυακής – online) εκπαίδευσης αποτελεί πλέον αναπόσπαστη ανάγκη!

Το Yiasemi Institute δηλώνει παρών και ενσωματώνει στις υπηρεσίες του μαθήματα πληροφορικής για όλες τις ηλικίες.

Μέσω της εκπαιδευτικής ρομποτικής τα παιδιά μαθαίνουν να κατασκευάζουν και να προγραμματίζουν ρομπότ, μένοντας συνεχώς ενημερωμένα για τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις.

Το ECDL/ICDL είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης γνώσεων Πληροφορικής και δεξιοτήτων χρήσης του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.

Ενισχυτικά μαθήματα Α, Β και Γ Γυμνασίου για σχολικά Διαγωνίσματα και πρακτική εξάσκηση σε συνθήκες εξέτασης σε όλα τα επίπεδα ECDL.

– Advanced Word Processing
(Microsoft Word)
– Advanced Spreadsheet
(Microsoft Excel)
– Advanced Presentation
(Microsoft PowerPoint)
– Advanced Using Database
(Microsoft Access)

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε μαθητές Β’ Λυκείου Κατεύθυνσης και Γ΄ Λυκείου Κατεύθυνσης οι οποίοι επιθυμούν να παρακαθίσουν στις Παγκύπριες Εξετάσεις Πληροφορικής για διεκδίκηση θέσης σε Πανεπιστήμια της Κύπρου και της Ελλάδας.

Οι καθηγητές μας είναι έμπειροι τόσο στη κατανόηση όσο και στη χρήση διαφόρων γλωσσών προγραμματισμού*. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους καθηγητές μας να είναι σε θέση ώστε να επιλύσουν απορίες αλλά και να σας βοηθήσουν σε διάφορες εργασίες.

Το κάθε course για ενήλικες είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε ενήλικα. Έχουμε course που ξεκινά από το μηδέν και οδηγεί στην απόκτηση του διεθνώς αναγνωρισμένου διπλώματος ECDL Standard.